MARDİN / ÖMERLİ - Cumhuriyet İlkokulu

GELECEĞİN MUCİTLERİ

Dijital çağda söz sahibi olmak istiyoruz. Bu iddalı ve bir o kadar heyecan verici cümlenin eyleme geçmesinin ilk basamağı şüphesiz ki" çekirdekten yetiştirme" olacaktır. Dijitalleşen dünyamızın her alanına etki eden teknolojilerin mucitleri dünün çocuklarıydılar. Biz de "bugünün çocukları yarının mucitleri olacak" şeklinde gördüğümüz öğrencilerimize robotik kodlama kursunu açtık. Bu kurs, öğrencilerimizde icat etme  ve üretme hissini oluşturmaktadır. Bu his, çocukların kendilerini bir birey olarak kabul etmesini sağlamaktadır.Bunun yanında, sosyal, psikolojik ve akademik gelişiminde çocukları çok yönlü geliştirecektir. Robotik kodlama kursumuzun, "büyük dünyaları kuracak küçük bir adım" olmasını temenni ediyoruz.

07-04-202107-04-202107-04-2021

Yayın: 07.04.2021 - Güncelleme: 09.05.2024 11:18 - Görüntülenme: 972